Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

bl vision experts

Stellaris Elite anterior system

OSNAŽITE SVOJ HIRURŠKI TIM

Stellaris Elite™ je dizajniran da promoviše optimizovane performanse i pruži izuzetnu stabilnost komore. I verzija samo za fakoemulzifikaciju i kombinovani sistem sadrže inovativne karakteristike, sa fokusom na bezbednost pacijenata, efektivne procedure i optimalnu podršku za pojedinačne hirurške tehnike.

Stellaris Elite™ je rezultat Bausch + Lombovog velikog iskustva u oftalmološkom sektoru. Koristeći najsavremeniju tehnologiju, Stellaris Elite™ je dizajniran za ovu generaciju, ali je spreman i za budućnost.

Otkrijte novi nivo performansi koji pruža kontrolu koju zahtevate.

stellaris elite nove generacije

VERUJTE U POZNATI BREND STELLARIS® I STRUČNOST BAUSCH + LOMB.


Inspirisan našim motom, „Vidi bolje. Živi bolje“, posvećeni smo pružanju najviših standarda u pogledu kvaliteta i usluga kako bismo postigli najbolje rezultate za vas i vaše pacijente. Kao provajder celokupnih oftalmoloških usluga, mi smo partner od poverenja koji radi zajedno sa vama, podržavajući vas na svakom koraku sveobuhvatnim rešenjima.

STELLARIS ELITE– VAŠ PARTNER ZA OPERACIJE KATARAKTE

ATTUNE® PHACO ultrazvučna sonda sa frekvencijom od 28,5 kHz, sa šest piezo kristala, dizajnirana je za sigurnu i efikasnu emulzifikaciju. Kretanje igle od 142 mikrona pri longitudinalnom radu rezultira visoko efikasnom emulzifikacijom.


PREDNJA VITREKTOMIJA 2.500 rezova u minuti


Danas postoje različiti pristupi upravljanju stabilnošću komore Otkrite nivo performansi koji pruža kontrolu koju tražite.


Zablude su nestale, a podaci to i pokazuju. Vreme je da napustimo status kvo i iskusimo istinu o inovacijama vakuumskih fluida.


Pouzdanost i bezbednost su glavni prioriteti u operacionoj sali. Stoga je Stellaris Elite™ opremljen pametnim funkcijama kao što je inovativni Adaptive Fluidics™ sa dinamičkom kompenzacijom infuzije koji proaktivno nadgleda i kompenzuje protok tečnosti u oku kako bi pružio odličnu kontrolu i izuzetnu stabilnost komore, koja je kritičan faktor za uspešnu ekstrakciju sočiva.

Adaptive Fluidics™ automatski reguliše pritisak infuzije i reaguje na jačinu vakuuma koji koristite kako bi vam omogućio da se fokusirate na operaciju — ne na sistem.

U kombinaciji sa Attune® phaco sondom niske ultrazvučne frekvencije, ova funkcija je dizajnirana da smanji verovatnoću komplikacija u operaciji katarakte.stellaris elite tm

    ŠEMATSKA ILUSTRACIJA PHACO FLUIDICS-a, BAZIRANE NA VAKUUM PUMPI


    Sa tradicionalno fiksnim infuzionim pritiskom, intraokularni pritisak (IOP) počinje visoko, a zatim opada kako se vakuum povećava.


stellaris elite tm

    Pritisak infuzije se povećava kako vakuum raste kako bi se izgladile fluktuacije IOP-a.ADAPTIVE FLUIDICS™


Spajanjem infuzije sa vakuumom, Stellaris Elite™ automatski reguliše infuziju kako bi minimalizovao fluktuacije IOP-a.


PREDNOSTI UKRATKO


Minimalizuje fluktuacije IOP-a za održavanje stabilnosti prednje komore. Aktivni refluks za poboljšanje bezbednosti kroz različite načine refluksa.


Stabilnost komore je kritičan faktor za uspešnu ekstrakciju sočiva. Adaptive Fluidics™ proaktivno nadgleda i reaguje na vakuum koji vam naređujete kako bi vam omogućio da se fokusirate na operaciju — ne na sistem.


NOVI, JOŠ PRILAGOĐENIJI GRAFIČKI INTERFEJS

 

BEŽIČNA DUAL LINEAR NOŽNA PEDALA

- Istovremena kontrola irigacije, ultrazvuka i aspiracije

- Brz odgovor

- Pojedinačno programabilni tasteri

- Uključenje/isključenje kontinuirane irigacije pri horizontalnoj kretnji papučice
LAKOĆA KORIŠĆENJA


Kada radite sa tehnički složenim uređajima, upotrebljivost definiše dodatnu vrednost sistema.

 

- Pojednostavljen i kompaktan

- Bežična nožna pedala

- Lako podešavanje za manje od tri minuta zahvaljujući praktičnoj funkciji prime i tune jednim dodirom

- Trenutno upotrebljive kasete sa sistemom I/A creva

- Kratko vreme prilagodjavanja

- Praktične opcije, npr. pakovanja prilagođena tehnici rada i integrisana tacna za instrumente

 

Stellaris Elite™ vam pomaže da još više iskoristite svoje dragoceno vreme i resurse u operacionoj sali. Idealan je za operaciju katarakte i lako se integriše u svaku operacionu salu. Ako vam je potrebna dodatna pomoć, Bausch + Lomb tim je tu da vam pomogne – jednostavno nas kontaktirajte.


bl vision experts

BL Vision Experts je osnovan krajem 2018. godine u Beogradu. Tim pažljivo odabranih profesionalaca je ubrzo nakon osnivanja omogućio da BL Vision Experts dospe u sam vrh u oblasti distribucije i prodaje hirurških proizvoda u oftalmologiji.