Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

bl vision experts

Retina instrumenti

Bausch + Lomb Storz oftalmološki instrumenti

U hirurškom segmentu Storz® oftalmološki instrumenti nude širok spektar hirurških proizvoda, uključujući punu lepezu mikrohirurških instrumenata za operaciju katarakte, retine, refraktivnu hirurgiju i hirurgiju rožnjače.

S obzirom na više od 120 godina kontinuirane optimizacije zajedno sa hirurzima, naši instrumenti zaista omogućavaju performanse sa potpisom i postavljaju standarde u pionirskoj inovaciji, kvalitetu od poverenja i vodećem dizajnu.

Bausch + Lomb Storz® oftalmološki instrumenti nude liniju vitreoretinalnih instrumenata za jednokratnu upotrebu. Ova linija uključuje pincete za krajnje hvatanje, asimetrične piling pincete, nazubljene pincete, ručice za ispiranje/ekstruziju, kanile sa mekim vrhom, MVR noževe i bipolarne olovke. Sve ove stavke su stavljene na raspolaganje za procedure 23-, 25- i 27-gauge.

retina instrumenti
bl vision experts

BL Vision Experts je osnovan krajem 2018. godine u Beogradu. Tim pažljivo odabranih profesionalaca je ubrzo nakon osnivanja omogućio da BL Vision Experts dospe u sam vrh u oblasti distribucije i prodaje hirurških proizvoda u oftalmologiji.