Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

bl vision experts

FEMTOCATARACT

Bausch + Lomb Storz oftalmološki instrumenti

U hirurškom segmentu Storz® oftalmološki instrumenti nude širok spektar hirurških proizvoda, uključujući punu lepezu mikrohirurških instrumenata za operaciju katarakte, retine, refraktivnu hirurgiju i hirurgiju rožnjače.

S obzirom na više od 120 godina kontinuirane optimizacije zajedno sa hirurzima, naši instrumenti zaista omogućavaju performanse sa potpisom i postavljaju standarde u pionirskoj inovaciji, kvalitetu od poverenja i vodećem dizajnu.

Inovacija u oblasti femto instrumenata za kataraktu je ZeroPhaco I/A ručica - ručica za irigaciju/aspiraciju za jednokratnu upotrebu koja olakšava uklanjanje laserski omekšanih sočiva u operacijama katarakte bez ultrazvuka.

ZeroPhaco I/A nasadnik se pridružuje kompletnoj porodici namenski dizajniranih Bausch + Lomb instrumenata za jednokratnu upotrebu za ostatak procedure femtokatarakte, uključujući fiksacione pincete, manipulatore sočiva i spekulum za poklopac.

FEMTOCATARACT
bl vision experts

BL Vision Experts je osnovan krajem 2018. godine u Beogradu. Tim pažljivo odabranih profesionalaca je ubrzo nakon osnivanja omogućio da BL Vision Experts dospe u sam vrh u oblasti distribucije i prodaje hirurških proizvoda u oftalmologiji.