Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

bl vision experts

AMVISC® PLUS

Amvisc® Plus je pogodan za upotrebu u oftalmološkim operacijama prednjeg i zadnjeg segmenta, uključujući ekstrakciju katarakte, implantaciju intraokularnog sočiva (IOL), transplantaciju rožnjače i operaciju filtriranja glaukoma, kao i hirurške zahvate na retini.

Zahvaljujući visokoj molekularnoj težini i viskoelastičnim svojstvima, transparentnosti i sposobnosti zaštite endotelnih ćelija rožnjače,

Amvisc Plus

pomaže u održavanju dubine i vidljivosti prednje komore, minimalizuje interakciju između tkiva i deluje kao tamponada i zamena staklastog tela tokom operacije ablacije retine.

Amvisc® Plus

isporučuje kohezivna plus disperzivna svojstva u jednom špricu. Molekularno je projektovan da mu visok viskozitet omogućava da postigne odlično održavanje komore tokom uklanjanja i implantacije sočiva a visoka kohezija čini potpuno uklanjanje viskoelastika brzim i lakim.

Kohezivna svestranost vam omogućava da radite ono što želite tokom cele procedure, bez potrebe za drugim viskoelastikom.

amvisc plus
bl vision experts

BL Vision Experts je osnovan krajem 2018. godine u Beogradu. Tim pažljivo odabranih profesionalaca je ubrzo nakon osnivanja omogućio da BL Vision Experts dospe u sam vrh u oblasti distribucije i prodaje hirurških proizvoda u oftalmologiji.