Bausch + Lomb Surgical Distributer

BL Vision Experts je osnovan krajem 2018. godine u Beogradu. Tim pažljivo odabranih profesionalaca je ubrzo nakon osnivanja omogućio da BL Vision Experts dospe u sam vrh u oblasti distribucije i prodaje hirurških proizvoda u oftalmologiji.

Kao zvanični distributer Bausch and Lomb Surgical proizvoda, BL Vision Experts je prepoznat kao lider od strane najvećih oftalmoloških bolnica i ordinacija širom Srbije.

U našoj ponudi možete pronaći Stellaris aparate za operaciju katarakte, interokularna i multifokalna sočiva, kao i sve vrste hirurških instrumenata.

blvision
Bausch-and-Lomb-logo-small

Bausch and Lomb je jedna od najpoznatijih i najuglednijih svetskih brendova u oblasti zdravstvene zaštite, koja nudi najširi i najkvalitetniji asortiman proizvoda za zdravlje očiju, uključujući kontaktna sočiva i proizvode za negu sočiva, farmaceutske proizvode, intraokularna sočiva i druge proizvode za hirugiju oka.

Preko 160 godina, Bausch and Lomb je postao globalni simbol za inovacije i kvalitet. Bausch and Lomb je poznat po tome što neumorno radi na stvaranju novih materijala, kreiranju novih tehnologija i na kraju kao inovator, koji svojim proizvodima pomaže svima da bolje vide kroz život.

Bausch and Lomb Surgical proizvodi